Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 41,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vody přidáme kuřecí hřbet (na 3 díly), bobkový list, nové koření, česnek, cibuli, sůl.
Krok 2: Přivedeme k varu a vaříme, dokud maso nezměkne.
Krok 3: Až bude maso měkké, vývar scedíme, hřbet obereme a maso dáme zpět do vývaru.
Krok 4: Polévkou směs očistíme a nakrájíme na drobné kostky.
Krok 5: Očištěnou a nakrájenou zeleninu v hrnci krátce orestujeme na másle.
Krok 6: Orestovanou zeleninu přidáme do vývaru, dochutíme (sůl, popř. dle chuti).
Zveřejněno 2. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Moje poznámka
Zeleninová polévka (vývar)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QEg
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 53 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 54 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 56 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 14 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s kuřecího vývaru
Suroviny:
voda,
hřbet kuřecí,
bobkový list,
koření nové koření,
česnek,
cibule,
sůl,
směs zeleninová,
máslo
Komentáře (5)