Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 964 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,33 g |
Tuky | 23,67 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 164,17 g |
Postup přípravy
Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Moje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 21 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 15 minutami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 25 minutami
Borůvkové muffiny
olivka před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 1 hodinou
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče,
těstoviny špagety,
vývar,
koření na špagety,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Když čtu ŠPAGETY, tak se mi vybaví autentická italská kuchyně, která je daleko střídmější než česko-italské hybridy
Toto tady už od pohledu vypadá spíše na maso se špagetami a někteří bychom k tomu ulamovali ciabattu
Co mě ale dostalo, je ten postup...
Pokud tady bude něco al dente, pak to bude asi to maso
Recept uvádí konzervu rajčat určité značky už ochucenou a tím trochu postrádá smysl....ne každý poběží do Lidlu...
Vaření těstovin s omáčkou all in one je teď zřejmě hit, Mika tady má taky podobné recepty....
Já jen moc nechápu, asi nemám tak velký kastrol/hlubokou pánev, jak tam vložím SUCHÉ špagety vcelku....teď jsem to šla poměřit a fakt bych je musela zlomit...ale to je detail....
No, pominu-li, že se mi z postupu nedělá dobře,