Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 964 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,33 g |
Tuky | 23,67 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 164,17 g |
Postup přípravy
Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Moje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 4 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 4 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 5 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče,
těstoviny špagety,
vývar,
koření na špagety,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Když čtu ŠPAGETY, tak se mi vybaví autentická italská kuchyně, která je daleko střídmější než česko-italské hybridy
Toto tady už od pohledu vypadá spíše na maso se špagetami a někteří bychom k tomu ulamovali ciabattu
Co mě ale dostalo, je ten postup...
Pokud tady bude něco al dente, pak to bude asi to maso
Recept uvádí konzervu rajčat určité značky už ochucenou a tím trochu postrádá smysl....ne každý poběží do Lidlu...
Vaření těstovin s omáčkou all in one je teď zřejmě hit, Mika tady má taky podobné recepty....
Já jen moc nechápu, asi nemám tak velký kastrol/hlubokou pánev, jak tam vložím SUCHÉ špagety vcelku....teď jsem to šla poměřit a fakt bych je musela zlomit...ale to je detail....
No, pominu-li, že se mi z postupu nedělá dobře,