Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 595 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,66 g |
Tuky | 86,12 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 954 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 228,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme těstoviny, slijeme je, a než připravíme ostatní, necháme na cedníku dobře okapat a trochu zchladnout. Zatím nastrouháme sýr, a pokud přidáváme i uzeninu (třeba šunku, klobásku apod.), tak ji pokrájíme.
Krok 2: Pak těstoviny na tuku osmahneme (případně i s pokrájenou uzeninou), podle chuti osolíme a opepříme. Zalijeme rozšlehanými vejci a promícháme, aby se vejce srazila. Povrch posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 12. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se sýrem a vejci – rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9y0
Moje poznámka
Těstoviny se sýrem a vejci – rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9y0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 23 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 49 minutami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 53 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 3 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 3 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 5 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 6 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
sýr nastrouhaný,
vejce,
pepř,
uzenina,
nať cibulková
Komentáře (3)