Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 595 kJ / 2 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,66 g |
| Tuky | 86,12 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 954 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 228,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme těstoviny, slijeme je, a než připravíme ostatní, necháme na cedníku dobře okapat a trochu zchladnout. Zatím nastrouháme sýr, a pokud přidáváme i uzeninu (třeba šunku, klobásku apod.), tak ji pokrájíme.
Krok 2: Pak těstoviny na tuku osmahneme (případně i s pokrájenou uzeninou), podle chuti osolíme a opepříme. Zalijeme rozšlehanými vejci a promícháme, aby se vejce srazila. Povrch posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 12. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se sýrem a vejci – rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9y0
Moje poznámka
Těstoviny se sýrem a vejci – rychlá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9y0
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 minutami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 25 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 31 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 1 hodinou
Romadurová pomazánka
kulaslf před 1 hodinou
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 2 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 5 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
sýr nastrouhaný,
vejce,
pepř,
uzenina,
nať cibulková
Komentáře (3)