Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 696 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 36,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LMM
Moje poznámka
Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LMM
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 2 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 2 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 2 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 4 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 4 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 6 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 7 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 7 hodinami
Pečený bůček
Kristyna29 před 7 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
květ muškátový,
pepř,
med,
ocet,
omáčka sojová
Komentáře (9)
Predpokladam, ze i z cukety by se mel +- pripravovat stejne, dulezita je tam ona omacka sambal ulek, bez ni v Indonezii neuvaris skoro nic.
Našla jsem toto: "Semur je indonéský druh masa (hlavně hovězího), který je dušený v husté hnědé omáčce, která se běžně vyskytuje v indonéské kuchyni."