Postup přípravy
Krok 1: Jistě to všichni známe - z piškotového i třeba čokoládového korpusu na dort vykrajujeme z rozmařilosti různé tvary na "jednohubkové" dortíky...co s těmi "zbytky"?
Krok 2: "Zbytky" rozdrobíme, dáme do tyčového mixéru, přidáme trochu sladkého sirupu a dochutíme. Vyzkoušená kombinace - čokoládový korpus + pomerančový džem, citronový korpus + malinový džem. Proženeme tyčovým mixérem do hladké konzistence, ušouláme kuličky a obalíme - v kakau, mletých oříškách.
Necháme v chladu ztuhnout.
Necháme v chladu ztuhnout.
Zveřejněno 19. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Moje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Nejnovější recepty
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 16 hodinami
Dršťková svačinová
Přidáno před 16 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 1 hodinou
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 4 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 15 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 16 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 18 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 19 hodinami
Komentáře (2)