Postup přípravy
Krok 1: Jistě to všichni známe - z piškotového i třeba čokoládového korpusu na dort vykrajujeme z rozmařilosti různé tvary na "jednohubkové" dortíky...co s těmi "zbytky"?
Krok 2: "Zbytky" rozdrobíme, dáme do tyčového mixéru, přidáme trochu sladkého sirupu a dochutíme. Vyzkoušená kombinace - čokoládový korpus + pomerančový džem, citronový korpus + malinový džem. Proženeme tyčovým mixérem do hladké konzistence, ušouláme kuličky a obalíme - v kakau, mletých oříškách.
Necháme v chladu ztuhnout.
Necháme v chladu ztuhnout.
Zveřejněno 19. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Moje poznámka
Využití zbytků piškotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K4Z
Nejnovější recepty
Husitská směs
Přidáno před 8 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 12 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Svatopatrické vafle
Přidáno 21. 3. 2025 15:41
Bábovka s perníkem
Přidáno 21. 3. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Blanka79 před 19 minutami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Indická polévka s rýží
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové á la falešný “Stroganoff“
kpoppova před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Radanako před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
DagmarK před 2 hodinami
Božský koláč
Ennia před 2 hodinami
Hrnkové palačinky
walnutka před 2 hodinami
Komentáře (1)