Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.