Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.