

Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Suroviny 3-4 porce
- hovězí maso (ne kližka)
- morkové kosti (nemusí být)
- slanina
- cibule
- česnek
- bobkový list
- jalovec
- nové koření
- celý pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tatarské hovězí "hovězí ovar"
-
Veronika.Hrozna: Zkus rozkliknout odkaz na jeho stránky, které prezentuje na svém profilu. Nejde to, ty stránky patrně neexistují.
Takže úsudek ať si každý udělá svůj.
-
Uf, dalsi Savarin!
-
"Tatarské" je proto, že se podává s tatarkou
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.