Tatarské hovězí "hovězí ovar"

Hovězí maso Doba přípravy: cca 3 hod 3 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Hovězí maso Doba přípravy: cca 3 hod 3 názory

Suroviny 3-4 porce

hovězí maso (ne kližka)
morkové kosti (nemusí být)
slanina
cibule
česnek
bobkový list
jalovec
nové koření
celý pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).

  2. Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.

Komentáře k receptu Tatarské hovězí "hovězí ovar"

  • MamlajdaD MamlajdaD

    Veronika.Hrozna: Zkus rozkliknout odkaz na jeho stránky, které prezentuje na svém profilu. Nejde to, ty stránky patrně neexistují. :-(( Takže úsudek ať si každý udělá svůj.

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    Uf, dalsi Savarin!:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    "Tatarské" je proto, že se podává s tatarkou:-D:-?
    Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
    Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
    Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.

    Odpovědět