Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,00 g |
Tuky | 32,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vE4n
Moje poznámka
Uzené maso bez udírny (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vE4n
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 21 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 37 minutami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 47 minutami
Borůvkové muffiny
olivka před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 1 hodinou
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
praganda,
Komentáře (23)
Jen jsem někde v postupu musela udělat chybu, protože maso chutná jako ten nejlepší pečený bůček, nicméně takovou tu uzenou chuť nemá.
To ale vychytám! :)
Filety z lososa jsem naložil na 24 hodin a pak pomalil necelé 3 hodiny. To ale byla dobrota:yes
Co se týká ryb, myslím si, že v pomalém hrnci budou hotovy dříve než pevné vepřové maso - nezkoušela jsem, musíte už zkusit sám
Předem děkuji za rady.
No, tak si o tom něco nastudujte a snad zjistíte že se jedná o celá desetiletí běžně používaný kulér
Ale do nového ruku 2021 vám i vaší rodině přeji hodně zdraví - to hlavně, a pak taky hodně štěstí, radosti a ať vás potkají jen ty hezké a dobré věci! Mějte se fajn!
casino: než jsem vyzkoušela, hledala jsem info o tekutém kouři (něco mám i v Poznámce). Také je třeba zohlednit celkové stravování člověka, určitě to nebudu jíst denně. A s tím vaším vzpomínaným dehtem z Dezy, to pletete jabka s hruškami.
Jj, znám...
Použil jsem ho na marinování syrového lososa...
Bylo to výborné
Je to v podstatě dehet
V Bečvě pod DEZA patrně něčím podobným také marinovali rybky... 40 tun jich bylo
No, dehet jako dehet, že