Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí šunka od kosti z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 870 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 840 min bez doby naložení nasoleného masa

870 min (30 min příprava + 840 min tepelná úprava, bez doby naložení nasoleného masa)

2. 1. 2023 16:55

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 484 kJ / 1 550 kcal
Bílkoviny252,00 g
Tuky60,18 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 4,62 g
Sůl1,20 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mama-mia Mama-mia

16. 1. 2023 00:21

magdalenka: Ano, opravdu jsou recepty podobné, uzené jako uzené. V pomalém hrnci lze tímto způsobem připravit různé druhy masa. Tento je z kýty a chutná jako šunka od kosti.:-)

magdalenka magdalenka

14. 1. 2023 21:30

K receptu cathleen si pridala identickú fotku, ako máš tu pri svojom recepte. Nie je to zakázané, ale netradičné určite. Podobnosť tých dvoch receptov je tiež zaujímavá.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, praganda, olej slunečnicový, koření tekutý kouř,

TopRecepty.cz

Domácí šunka od kosti z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R66nK