Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 911 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 34,67 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zahřejeme šťávu s olejem a cukrem.
Krok 2: Přidáme nakrájenou cibulku a dochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Mícháme, aby se vše spojilo a necháme zchladnout.
Krok 4: Fazolky uvaříme na skus a necháme pořádně okapat.
Krok 5: Promícháme s marinádou, případně dochutíme a necháme vychladit.
Krok 6: Servírujeme na rukole posypané semínky.
Zveřejněno 21. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKZy
Moje poznámka
Fazolkový salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKZy
Nejnovější recepty
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 minutami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 11 minutami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 3 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 minutami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 57 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
teplý salátek,
co si zajtra uvarime
Suroviny:
fazolky zelené,
olej slunečnicový,
šťáva citronová,
cukr hnědý,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
semínka sezamová,
rajče,
rukola
Komentáře (4)