Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 911 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,80 g |
| Tuky | 34,67 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zahřejeme šťávu s olejem a cukrem.
Krok 2: Přidáme nakrájenou cibulku a dochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Mícháme, aby se vše spojilo a necháme zchladnout.
Krok 4: Fazolky uvaříme na skus a necháme pořádně okapat.
Krok 5: Promícháme s marinádou, případně dochutíme a necháme vychladit.
Krok 6: Servírujeme na rukole posypané semínky.
Zveřejněno 21. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKZy
Moje poznámka
Fazolkový salátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKZy
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 20 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Ba30@ před 15 minutami
Fazolky na smetaně
ivakom před 1 hodinou
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 2 hodinami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 2 hodinami
Piškotový korpus
Michal19 před 3 hodinami
Masová paštika
Nanina před 4 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 13 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 15 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
teplý salátek,
co si zajtra uvarime
Suroviny:
fazolky zelené,
olej slunečnicový,
šťáva citronová,
cukr hnědý,
cibulka jarní,
sůl,
pepř,
semínka sezamová,
rajče,
rukola
Komentáře (4)