Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 583 kJ / 4 203 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 125,01 g | 
| Tuky | 69,60 g | 
| Vláknina | 99,20 g | 
| Cholesterol | 466 mg | 
| Sodík | 176 mg | 
| Sůl | 0,27 g | 
| Sacharidy | 719,44 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Koláč s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zrXr
Moje poznámka
					
				
Koláč s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zrXr
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 38 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 46 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Suroviny:
						
							vločky ovesné, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							mouka špaldová celozrnná, 
						
						
							jablko, 
						
						
							ořechy vlašské, 
						
						
							rozinky, 
						
						
							tvaroh, 
						
						
							skořice mletá, 
						
						
							vločky ovesné, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
Komentáře (6)
K té poznámce - zkus na drobenku vločky nemlít. Ale jen velmi lehce podrtit. Skvěle to pak křupe.
Já ml cukr fakt nevím co je.
Ale no tááák