Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 090 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 38,16 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 28,59 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na měsíčky a na trošce oleje smažíme, dokud nebude hnědá.
Krok 2: Pak přilijeme vývar, popř. vodu s masoxem, dobře rozmícháme, necháme chvíli za stálého míchání probublat, pak přilijeme smetanu a opět promícháme.
Krok 3: V případě potřeby dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 21. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljD6
Moje poznámka
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljD6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 15 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 22 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 34 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Suroviny:
cibule,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
pepř,
olej
Komentáře (2)