Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 867 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,55 g |
Tuky | 73,16 g |
Vláknina | 7,06 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Krok 2: Opečeme a během opékání mícháme. Podlijeme vývarem, přidáme lečo, česnek, čili a protlak.
Krok 3: Promícháme a vložíme do trouby, upečeme do měkka. Podáváme se šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 7. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Moje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 4 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 6 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín celý,
sádlo,
špek,
cibule,
lečo,
klobása,
protlak,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (6)
Hezký večer přeji… 😊