Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso pečené v leču

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 12. 2021 10:33

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 867 kJ / 1 163 kcal
Bílkoviny109,55 g
Tuky73,16 g
Vláknina7,06 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Hanis

8. 12. 2021 07:46

Přesně podle mého gusta <3, už se těším, jak o víkendu připravím...díky za recept :-K

hospodyne

7. 12. 2021 12:29

:-K doporučuji, u nás je to velmi oblíbené jídlo. Jenom maso musím krájet na plátky. Holt rodina je velmi rozcapená. I ten nejmenší, sotva začínal mluvit, pištěl: "mašínko pokájet nééé". Krájet se muselo až před ním :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, pepř, kmín celý, sádlo, špek, cibule, lečo, klobása, protlak, česnek, mouka hladká, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřové maso pečené v leču

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0vpV