Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,45 g |
| Tuky | 268,95 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 671 mg |
| Sodík | 686 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 667,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Moje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Nejnovější recepty
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 11 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 13 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci
magdalenka před 8 minutami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 12 minutami
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 15 minutami
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 29 minutami
Bábovka...
O.michalek93 před 37 minutami
Dršťková polévka I
magdalenka před 54 minutami
Makový závin
magdalenka před 55 minutami
Jablková bábovka s vůní skořice a rumu
Monyk před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
KetyHu před 1 hodinou
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 9 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
kypřící prášek do pečiva,
rum,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
tresť rumová,
potravinářské barvivo,
čokoláda na vaření,
tuk,
smetana,
ořechy
Komentáře (5)