Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Moje poznámka
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 10 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 11 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 11 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 12 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 13 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 14 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 14 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 15 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
kypřící prášek do pečiva,
rum,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
tresť rumová,
potravinářské barvivo,
čokoláda na vaření,
tuk,
smetana,
ořechy
Komentáře (5)