Těstovinový salát s brokolicí, slaninou a dresinkem
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 708 kJ / 2 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,79 g |
Tuky | 142,30 g |
Vláknina | 44,48 g |
Cholesterol | 657 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,74 g |
Sacharidy | 264,96 g |
Postup přípravy
Hotovou brokolici nakrájím na kousky a přidám do mísy. K té přidám pokrájená sušená rajčata a nakrájená vajíčka.
Přidám uvařené těstoviny a okořením. Krok 3: Ingredience na dresink smíchám dohromady - česnek je lepší utřít než nasekat.
Přidám k těstovinám a zamíchám.
Zveřejněno 30. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s brokolicí, slaninou a dresinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQ4j
Moje poznámka
Těstovinový salát s brokolicí, slaninou a dresinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYQ4j
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 57 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
brokolice,
vejce,
žampióny,
slanina,
cibule,
rajče sušené v oleji,
sůl,
pepř,
koření na grilovanou zeleninu,
těstoviny,
jogurt bílý,
majonéza,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno
Komentáře (3)