Domácí vepřová konzerva
Zavařené vepřové maso využijete jak v teplé kuchyni pro přípravu různých pokrmů, nebo i za studena, lehounce opepřené na krajíci čerstvého chleba. Jeho příprava není nijak složitá.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 667 kJ / 2 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 469,75 g |
Tuky | 74,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 963 mg |
Sodík | 19,19 g |
Sůl | 47,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Další den, po 24 hod. zavaření zopakujeme. Krok 5: Zavařené maso se pak hodí jak pro teplou kuchyni na přípravu rychlých pokrmů, ale je výborné i zastudena, jen tak opepřené na krajíci chleba.
Zveřejněno 20. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vepřová konzerva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY7Kg
Moje poznámka
Domácí vepřová konzerva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY7Kg
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 3 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 21 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 16 minutami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 42 minutami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Tiramisu od babičky
Anny12 před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 1 hodinou
Masová směs na špagety
MiroslavB před 3 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 8 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 12 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
maso uzené,
sůl
Komentáře (10)
Pěkný den Jarda