Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozpeky k dušené mrkvi

Tradiční příloha nejen k dušené mrkvi ale i třeba k masu. To jsou rozpeky pocházející z Plzeňska. Jejich příprava není vůbec složitá, pojďte je zkusit upéct podle tohoto receptu.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

29. 5. 2021 12:41

Suroviny pro 8 kusů

8 kusů

Nutriční hodnoty

Energie7 270 kJ / 1 738 kcal
Bílkoviny52,43 g
Tuky65,07 g
Vláknina10,68 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 3,37 g
Sůl8,37 g
Sacharidy230,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

29. 5. 2021 17:18

Kucina: Naše děti je baštily i samotné.

Kucina

29. 5. 2021 15:58

Dekuju za připomínku moje babi je pekla k houbovy omáčce. :-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, sádlo, žloutek, mléko, droždí, cukr, sůl, bílek

TopRecepty.cz

Rozpeky k dušené mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Az6