Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 37,27 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 75,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme nakrájenou cibuli.
Krok 2: Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a koření.
Krok 3: Nakonec zaprášíme moukou, přidáme prokrájené zelí a podlijeme vodou.
Krok 4: V druhém hrnci uvaříme v osolené vodě s kmínem nakrájené brambory.
Krok 5: Jakmile budou brambory hotové, přelijeme je do hrnce se zelím.
Krok 6: Zalijeme smetanou a chvíli provaříme.
Zveřejněno 29. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
Moje poznámka
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 10 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 10 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 2 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 2 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 2 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 2 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 2 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 3 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 4 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
klobása,
brambory,
kmín celý,
smetana,
zelí kysané,
mouka hladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0