Bůček momofuku
Momofuku je název amerických restaurací slavného kuchaře, který se proslavil svým minimalistickým způsobem vaření. Dokazuje, že dobré jídlo lze připravit jednoduše, chytře a rychle.
Suroviny pro 1 dávka
asi 25 plátků tj. 5 porcí
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 284 kJ / 3 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
Tuky | 297,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 24,59 g |
Sůl | 61,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček momofuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Nx3
Moje poznámka
Bůček momofuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Nx3
Nejnovější recepty
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 23 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 9 minutami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 11 minutami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 23 minutami
Jarní cibulková
Fitulka před 1 hodinou
Vaňkova česnečka
Fitulka před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 3 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 10 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 11 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 13 hodinami
Tématické fráze:
bucek,
momofuku,
pečený bůček v pomalém hrnci,
bůček cukr sůl,
bucek v cukru a soli,
momofuku recept,
bůček v pomalém hrnci,
monofuku,
bůček mamofuku,
recepty z bůčku,
buček v soli,
nakladany bucek v soli a cukru,
cuketka bůček,
buček s cukrem,
vysoký bůček,
top recepty bůček,
bucek na soli a cukru,
buček v soli a cukru,
bůček ala mamofuku,
bucek pomale peceni
Suroviny:
bůček bez kosti,
cukr,
sůl
Komentáře (8)
V pomalém hrnci to nebude fungovat. Původní princip Davida Changa je právě v té vysoké teplotě první hodinu, cukr karamelizuje při teplotě nad 186 st C. Tím se vytvoří hnědá krusta a maso se nevysuší. To co zbude v pekáči se mi zatím vždy podařilo vydrhnout - i když to nešlo vždy hladce.