Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 797 kJ / 6 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,42 g |
Tuky | 180,97 g |
Vláknina | 46,00 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 1 067,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukor a maslo vyšľaháíme, kým sa nespoja.
Krok 2: Potom po jednom všľaháme vajcia.
Krok 3: Pridáme múku s vanilkovým a práškovým cukrom, škoricou a mlieko. Prešľaháme na jednotnú hmotu.
Krok 4: Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájané jablká (neolúpané).
Krok 5: Cesto vylejeme na vymastený plech.
Pečieme na 180 °C dozlata.
Pečieme na 180 °C dozlata.
Zveřejněno 8. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opKA
Moje poznámka
Jablkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opKA
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 15 minutami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 20 minutami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 29 minutami
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 4 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 4 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
skořice,
cukr vanilkový,
jablko
Komentáře (11)
Přidala jsem hrst mletých ořechů a polila cik cak polevou , rychlý a fakt dobrý koláč
Děkuji ,hezké dny
Teď už vím a hned jdu péct