Hovězí srdce na špeku
Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení použijeme sójovou a worcestrovou omáčku, zahustíme a vynikající jídlo je hotové.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 84,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
Moje poznámka
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 17 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 19 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Suroviny:
srdce hovězí,
sůl,
pepř mletý,
špek,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (8)