Hovězí srdce na špeku
Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení použijeme sójovou a worcestrovou omáčku, zahustíme a vynikající jídlo je hotové.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 84,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
Moje poznámka
Hovězí srdce na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7GY
Nejnovější recepty
Kuřecí prso na kari, fazole, volské oko a zeleninový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový chlebíček vhodný pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Banánový chlebíček - banana bread
Přidáno před 22 hodinami
Vajíčkový salát pro diabetiky
Přidáno 5. 2. 2025 16:49
Kuřecí prso, volské oko, pečené celerové hranolky, avokádový dip (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 5. 2. 2025 15:38
Drůbeží játra "Pendolino"
Přidáno 5. 2. 2025 15:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka bez prášku do pečiva
Neregistrovaný před 16 sekundami
Skořicový koláč z kyšky
Neregistrovaný před 7 minutami
Kuřecí prsa plněná čedarem
Neregistrovaný před 12 minutami
Svatebni cukrovi
Neregistrovaný před 14 minutami
Sýrová omáčka-základní recept
Neregistrovaný před 14 minutami
Domácí zapékané müsli
Neregistrovaný před 16 minutami
Rychlá pórková polévka
Neregistrovaný před 22 minutami
Obrácený jablkový koláč s krémem
Neregistrovaný před 25 minutami
Jednoduché bramborové pusinky
Neregistrovaný před 35 minutami
Špízy z vepřového masa
Neregistrovaný před 38 minutami
Suroviny:
srdce hovězí,
sůl,
pepř mletý,
špek,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)