Suroviny
Porce: 2 plechy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 139 kJ / 3 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,90 g |
Tuky | 246,55 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 279,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mandloví krokodýlci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2Vk
Moje poznámka
Mandloví krokodýlci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2Vk
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 8 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 10 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
mandlové vánoční cukroví,
vanilkové rohlíčky supr,
vánoční cukroví recepty,
vánoční cukroví blansko,
cukrovi krokodýlci,
vánoční recepty,
nehty krokodýlka,
vanilkový krokodýlci,
škvarkové cukroví recept,
mořský koník 2010,
vanilkové krokodýlci,
vánoční cukroví krokodýlci,
mandlovi cukrovi,
krokodýlek vánoční pečivo,
vanilkovi krokodylci,
cukroví blansko,
cukroví blansko,
cukroví mořský koník,
mandlová mouka blansko,
slané cukroví s nivou a mandlí
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
mandle,
cukr vanilkový,
máslo,
žloutek
Komentáře (11)
Rohlíčky ani ja nemávam rovnaké, preto ich nerada robím...