Fat rascals (máslové hrudky)
Tyto bochánky pocházejí z Yorkshire a byly známé už v 19. století. Připravují se z těsta ochuceného skořicí, do kterého vmícháme rozinky. Bochánky můžeme posypat mandlemi nebo kandovaným ovocem. Nejlepší jsou podávané teplé, potřené máslem.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 094 kJ / 1 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,23 g |
| Tuky | 71,51 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 229,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fat rascals (máslové hrudky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pYO
Moje poznámka
Fat rascals (máslové hrudky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pYO
Nejnovější recepty
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 minutami
Drážďanská štóla
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 59 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 9 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 9 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mléko,
kypřící prášek,
kůra citronová,
sůl,
skořice,
rozinky,
mandle,
ovoce kandované
Komentáře (1)