Filety z aljašské tresky na másle
Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude lahůdka. Podávejte nejlépe s bramborem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety z aljašské tresky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrgV
Moje poznámka
Filety z aljašské tresky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrgV
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Suroviny:
treska aljašská,
máslo,
olej,
cibule lahůdková
Komentáře (10)
Chtěla jsem původně dát jen fotku k nějakému receptu,které tady jsou.Ale stejný recept jsem nenašla a tak jsem tento pro oživění chutné ryby přidala
Hvězdičky letí.