Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku

Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Jejich příprava je snadná a rychlá, což je i v případě tohoto receptu. Filety tresky s citronovou šťávou opečeme na přepuštěném másle a dochutíme česnekem a petrželovou natí.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min + 1 hodina odležení filetů

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava, + 1 hodina odležení filetů)

25. 9. 2023 08:03

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 662 kJ / 397 kcal
Bílkoviny0,87 g
Tuky39,91 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud by byla ryba s kůží opékáme vždy nejprve kůží dolů a po opečení obrátíme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 9. 2023 15:26

Eja57: :-) děkuji za komentář - a bylo to i dobré :-K Přeji krásné odpoledne :-)

Eja57 Eja57

25. 9. 2023 12:32

Jednoduché a moc hezké:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: treska, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, solamyl, olej olivový, ghee, česnek, petržel, citron

TopRecepty.cz

Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZq33