Pandesal - filipínské pečivo
Pandesal jsou klasické filipínské bochánky, které se jí obvykle k snídani. Jsou měkké, nadýchané a jemně nasládlé. Můžeme je podávat se sladkou náplní, například marmeládou, nebo i na slano. Podávají se horké.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 953 kJ / 3 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,07 g |
Tuky | 44,02 g |
Vláknina | 27,25 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 668,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
Moje poznámka
Pandesal - filipínské pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD1D3
Nejnovější recepty
Čabajkové lečo
Přidáno před 29 minutami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 19 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 21 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placky
hpludrova před 28 minutami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 58 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 1 hodinou
Vrstvený salát
Anche před 1 hodinou
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 1 hodinou
Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná
Anche před 1 hodinou
Švestkové řezy s tvarohem
adrika2 před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
AliceKaiser před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 5 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 8 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
máslo,
droždí sušené,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)