Salabat - filipínský zázvorový čaj

evosheek Kuchař: evosheek

Doba přípravy: 5 minut 4 porce Nápoje 0 názorů

Suroviny

10 g zázvoru
800 ml vody
hnědý cukr
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouhaný zázvor vložíme do horké vody a vaříme asi 5 minut. Čaj dochutíme hnědým cukrem a podáváme buď horký, nebo studený s ledem. Možno zdobit snítkou máty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Salabat - filipínský zázvorový čaj

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečený zázvorový čaj horký zázvor recept filipínský moučník studený zázvorový čaj filipinsky caj zázvorový čaj za studena recept horký zázvorový nápoj recept zázvorový medovník varime caj zazvorovy filipínské recepty