Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Plněnou papriku připravíme v horkovzdušné fritéze velmi rychle, navíc při její přípravě využijeme přebytky bramborové kaše. Do náplně dále přidáme uzené maso a plísňový sýr. Papriky podáváme posypané cibulovou natí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 412 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,07 g |
Tuky | 8,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 6,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2yBB
Moje poznámka
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2yBB
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 11 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brynzovníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 3 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 3 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 4 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 5 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 5 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 5 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 5 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 6 hodinami
Suroviny:
paprika,
maso uzené,
kaše bramborová,
sýr s bílou plísní,
omáčka worcesterová,
máslo,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (5)
Bylo to hodně syté a hlavně se zužitkoval zbytek kaše a masa z předešlého dne