Bramborová kolečka s bryndzou
Bramborová kolečka jsou sytý a lahodný pokrm, který propojuje křupavé pečené brambory s výraznou chutí tradiční slovenské bryndzy. Bramborová kolečka se smaží do zlatova a poté se zalijí krémovou bryndzou, která se krásně rozpustí a vytvoří neodolatelný pokrm s bohatou chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 794 kJ / 1 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,13 g |
| Tuky | 62,47 g |
| Vláknina | 17,60 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,77 g |
| Sacharidy | 136,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka.
Krok 2: Bryndzu smícháme se zakysanou smetanou a pažitkou. Tuto směs necháme odležet.
Mezitím dáme smažit brambory. Krok 3: Brambory servírujeme tak, že na ně navrstvíme sýrovou směs a podáváme jako přílohu k masu.
Mezitím dáme smažit brambory. Krok 3: Brambory servírujeme tak, že na ně navrstvíme sýrovou směs a podáváme jako přílohu k masu.
Zveřejněno 22. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kolečka s bryndzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOm7
Moje poznámka
Bramborová kolečka s bryndzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOm7
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 23 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 30 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
brynza,
smetana zakysaná,
pažitka,
olej
Komentáře (1)