Bramborová kolečka s bryndzou
Bramborová kolečka jsou sytý a lahodný pokrm, který propojuje křupavé pečené brambory s výraznou chutí tradiční slovenské bryndzy. Bramborová kolečka se smaží do zlatova a poté se zalijí krémovou bryndzou, která se krásně rozpustí a vytvoří neodolatelný pokrm s bohatou chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 794 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,13 g |
Tuky | 62,47 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 136,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka.
Krok 2: Bryndzu smícháme se zakysanou smetanou a pažitkou. Tuto směs necháme odležet.
Mezitím dáme smažit brambory. Krok 3: Brambory servírujeme tak, že na ně navrstvíme sýrovou směs a podáváme jako přílohu k masu.
Mezitím dáme smažit brambory. Krok 3: Brambory servírujeme tak, že na ně navrstvíme sýrovou směs a podáváme jako přílohu k masu.
Zveřejněno 22. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kolečka s bryndzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOm7
Moje poznámka
Bramborová kolečka s bryndzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWOm7
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 15 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 19 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Suroviny:
brambory,
brynza,
smetana zakysaná,
pažitka,
olej
Komentáře (1)