Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 527 kJ / 1 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,53 g |
Tuky | 128,07 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,94 g |
Sacharidy | 102,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve připravíme listové těsto. Nožem z něho tvoříme požadované tvary.
Krok 2: V misce smícháme bryndzu se zakysanou smetanou. Včas předehřejeme troubu na 200 °C.
Krok 3: Na nakrájené těsto dáme zakysanou smetanu s bryndzou a kysané zelí. Připravené kousky pokládáme na plech vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Dáme zapéct do předehřáté trouby na 20 minut. Na talíři ozdobíme lístky petrželky
Zveřejněno 9. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Moje poznámka
Listové těsto s bryndzou a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkl99
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 20 minutami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 1 hodinou
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 4 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 4 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 6 hodinami
Květákové placičky
Linova před 6 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
smetana zakysaná,
brynza,
zelí kysané,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.