Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Růžičková kapusta na asijský způsob

Připravte růžičkovou kapustu s použitím asijských dochucovadel podle zdejšího receptu. Může se hodit jako samostatné jídlo, nebo jako příloha k masu. Růžičková kapusta je prima zelenina, které se nemusíte v obchodech a na talíři vyhýbat.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Receptyodjakuba Receptyodjakuba

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Růžičkovou kapustu očistíme, omyjeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Krok 2: Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce orestujeme též. Krok 3: Smícháme na teple v kastrůlku sójovou omáčku, rybí omáčku a med, necháme asi 5 minut odstát a vychladnout. Krok 4: Touto směsí přelijeme kapustu s cibulí, na talíři dozdobíme medem.

TIP: Růžičková kapusta a recepty z ní

Zveřejněno 2. 12. 2024

Poznámka autora Receptyodjakuba

Možno použít i jako přílohu - tím pádem bych vynechal pokapání medem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ24n

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ24n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
kapusta růžičková, olej, cibule, omáčka sojová, omáčka rybí, med

Přidat fotografie receptu