Králičí karbanátky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Králičí karbanátky se sýrem jsou výbornou volbou pro všechny, kdo hledají zdravou a chutnou alternativu k běžným masovým pokrmům. Tento recept, speciálně přizpůsobený pro diabetiky, spojuje jemnost králičího masa s bohatou chutí sýra, čímž vytváří vyvážené a nízkokalorické jídlo.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 761 kJ / 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,62 g |
| Tuky | 41,69 g |
| Vláknina | 3,05 g |
| Cholesterol | 630 mg |
| Sodík | 570 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí karbanátky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G69V3
Moje poznámka
Králičí karbanátky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G69V3
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 1 minutou
Pizza šneky
Kajkajak před 21 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 28 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Suroviny:
maso králičí,
sýr gouda,
vejce,
olej olivový,
vejce,
listy salátové,
rajče,
okurka salátová,
kapie
Komentáře (3)