Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku
Pokud připravujete k obědu pokrm z vepřových srdcí a máte hodně ořezaných kousků, připravte z nich polévku. V tlakovém hrnci je vývar hotový během 40 minut, a téměř bez práce. Stačí jen přidat zeleninu a oblíbenou zavářku.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Qo
Moje poznámka
Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Qo
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
bulva celerová,
cibule,
česnek,
pepř,
koření nové koření,
libeček,
sůl,
voda
Komentáře (2)