Újezdecké perníčky zdobené marcipánem
Perníčky jsou tradičním vánočním cukrovím, Každá rodina má svůj oblíbený recept a způsob zdobení. V tomto receptu najdete inspiraci na krásné zdobení těstem i marcipánem. Samozřejmě můžeme dozdobit i klasickou bílkovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 208 kJ / 3 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,40 g |
| Tuky | 33,75 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 725,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Újezdecké perníčky zdobené marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lx5X
Moje poznámka
Újezdecké perníčky zdobené marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lx5X
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 3 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 8 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno před 19 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 1 hodinou
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 1 hodinou
Květáková polévka
tomstny před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 2 hodinami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 2 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 4 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 4 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 5 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
kypřící prášek do pečiva,
koření do perníku,
kakao,
vejce,
med tekutý,
rum,
mléko,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (12)