Placky ze zelí

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

1 malá hlávka zelí (cca 500 g)
100 g uzeného masa
1 cibule
1 vejce
1 rohlík
3 lžíce Hrašky na zahušťování (dle potřeby)
3 stroužky česneku
pepř
sůl
kukuřičná strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu (zelí) rozrežeme na štvrtiny a v osolenej vode obvaríme. Necháme odkvapkať a spolu s údeným mäsom zomelieme.

  2. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vo vode namočený a vyžmýkaný rožok, vajce, soľ a piper a dobre premiešame. Podľa potreby zahustíme Hraškou. Necháme 10 min postáť.

  3. Potom tvarujeme fašírky, obaľujeme v kukuričnej strúhanke a vyprážame z oboch strán.

Poznámka

Recept je z časopisu Život.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 40 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Placky ze zelí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: placky z hlávkového zelí placky ze zeli placky zo zely recept na placky že zeli placky_recepty videorecept placky z hlavkoveho zeli recept ze zelí zelí recepty placky ze zelí a kapusty

Zapomněl/a jsem heslo