Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák z červené řepy

Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, která se hodí na topinky či kanapky. Můžete jej servírovat jako předkrm či pohoštění pro návštěvu nebo rodině k večeři.

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zajicowazena

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Řepu očistíme, zabalíme do alobalu a pečeme na 180 °C doměkka. Necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Krok 2: Přidáme cibuli, česnek a ostatní suroviny dle chuti. Krok 3: Mažeme na topinky potřené česnekem.

TIP: Tatarák bez masa - rady, tipy a inspirace

Zveřejněno 1. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY85l

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY85l

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Z pečené řepy ráda připravuji carpaccio, ale tohle musí být také dobrota, určitě vyzkouším 😊.

Zajímavý recept

Suroviny:
řepa červená, cibule, česnek, olej olivový, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, hořčice, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu