Kedlubnovo-bramborový gratin
Gratinované pokrmy jsou velmi oblíbené a není divu. Na povrchu je zdobí lahodná nazlátlá krusta. Tento pokrm připravíme velmi snadno. Plátky brambor a kedlubny zalijeme smetanovou směsí, na závěr posypeme sýrem a zapečeme.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnovo-bramborový gratin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8NB
Moje poznámka
Kedlubnovo-bramborový gratin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8NB
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 5 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 3 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 3 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 4 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 5 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 5 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 5 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 6 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 6 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
kedlubna,
smetana,
mléko,
tymián,
česnek,
květ muškátový,
sůl,
pepř mletý,
sýr parmazán strouhaný,
máslo,
ředkvičky,
polníček
Komentáře (1)