Domácí kváskový chléb
Objevte kouzlo domácího pečení! Tento tradiční chléb s křupavou kůrkou a nadýchanou střídou vás nadchne svou vůní i chutí. Díky přírodnímu kvásku je nejen lahodný, ale také lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAwR
Moje poznámka
Domácí kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAwR
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 11 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 13 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 11 hodinami
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
sůl
Komentáře (8)