Pečená hlíva ústřičná
Hlíva ústřičná má blahodárné účinky na naše zdraví a také výborně chutná. Připravíme ji velmi snadno. V pekáčku ji promícháme s bylinkami, česnekem a cibulí, okořeníme, upečeme a poté podáváme s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená hlíva ústřičná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6qv
Moje poznámka
Pečená hlíva ústřičná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6qv
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 13 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 16 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 3 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 5 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 7 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 7 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 7 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 9 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
česnek,
cibule,
olej,
bylinky,
koření houbová variace
Komentáře (2)