Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva ústřičná na grilu

Marinované houby na grilu - to je výzva pro milovníky hub i grilování. Vyzkoušejte hlívu. To je houba mnoha “tváří”a způsobů využití v kuchyni. A grilování je jedním z naprosto tutových tipů na úpravu.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min + doba marinování

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, + doba marinování)

13. 4. 2010 11:52

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie994 kJ / 238 kcal
Bílkoviny13,10 g
Tuky1,00 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

9. 8. 2019 18:26

magdalenka: jsem moc ráda, že Ti chutnalo a fotku máš krásnou;-):-):yes: Děkuju:-K

magdalenka magdalenka

9. 8. 2019 16:10

Veľmi príjemné jedlo, pochutila som si! Pridávam foto, ale tvojmu sa nevyrovná.

Bahula Bahula

12. 7. 2012 08:04

Krásné :yes:+

rebeka rebeka

11. 7. 2012 15:06

excelentní foto:-K:-):yes: a jistě chutný pokrm.. ale co se mnou, když mě ta hlíva "nejede":-//:-?

maris maris

11. 7. 2012 15:02

Děkuji:-)
Aničko, jednou jsme byli na obědě a dcera si grilovanou hlívu objednala, ochutnala jsem ji, byla výborná, tak jsem ji zkusila napodobit doma. Vyzkoušej, je to moc dobré;-):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 7. 2012 14:08

Maruško fotky jsou opravdu prudce jedlé:-8:-K:-KJá z hlívy dělávám polévku,gulášek a v trojobalu(jinak i pod maso)Ale tohle je moc fajnový nápad a takto připravená hlíva bude jistě delikatesa,mňam:-p+14:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 7. 2012 14:07

:-p;-):yes:

HankaCh

18. 10. 2010 19:25

Už jsem na to přišla, tak jsem ji sem přidala, jestli vám to nevadí:-)

HankaCh

18. 10. 2010 19:23

Dnes jsem narazila na trhu na nádhernou hlívu, tak jsem vyzkoušela váš recept a je vynikající:yes:určitě dávám bodík:yes:mám i fotku, ale nevím jak ji sem přidat

Lucasinka Lucasinka

23. 5. 2010 18:48

Pristi tyden budu v Cechach a grilovani urcite nejen jednou probehne a toto je skvely napad :-D

magdalenka magdalenka

13. 4. 2010 18:20

Tak, na toto som zvedavá. Huby všetkého druhu na všetky spôsoby milujem, kúpila som nový gril, takže nič nebráni odskúšaniu...
Mňa tento recept potešil veľmi, preto +!

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2010 13:38

Ó Maruško, to je krása a hlívu mám moc ráda.:-p:yes: Pes Filipes, možná malinko k bedle, ale je hlavně smažená, mnohem lahodnější;-)

aranosi

13. 4. 2010 13:10

:-K:yes::yes:

michsamant michsamant

13. 4. 2010 13:08

super! :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 4. 2010 12:49

Pse filipse;-),to se musí vyzkoušet,to se těžko dá přirovnávat,má charakteristickou vůni a chuť po houbě,je výraznější než třeba žampion.Je to trochu tvrdší houba,no prostě chce to vyzkoušet.Výborná je z ní taky dršťková polévka.:-p:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilovaná hlíva ústřičná grilovaná hlíva recepty hlíva ustřična recepty z hlívy ustřičné hliva ústřičná recept hlíva ústřičná recepty grilování hlívy ustříčné hliva ustricna grilovana držková polévka z hlívy ustřičné houby na grilu hlíva ústřičná grilování grilování hlívy hlíva grilování bedle na grilu bedla na grilu grilovani hliva hlíva grilovaná grilovaná hlíva recept držková z hlívy ustřičné recept hliva ustricna

Suroviny: hlíva ústřičná, víno bílé suché, petrželka zelená, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový

TopRecepty.cz

Hlíva ústřičná na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gpOG