Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 781 kJ / 2 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,92 g |
| Tuky | 38,24 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 525 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 473,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Heru vyšleháme se žloutky a cukrem do pěny, přidáme mouku, nastrouhané tatranky, mléko, kypřící prášek a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 2: Pečeme buď ve formě nebo můžeme dát i na plech.
Zveřejněno 5. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatranková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGv
Moje poznámka
Tatranková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
tatranková buchta,
buchta z tatranek,
bábovka z tatranek,
buchta s tatranek,
buchta z tatranky,
moučník z tatranek,
babovka s tatrankami,
babovka s tatranek,
buchta s tatrankou,
dort z tatranek,
tatrankový dort,
buchta s tatranky,
recepty z tatranek,
tatranková buchta recept,
buchta s tatrankami,
moučníky z tatranek,
buchta tatranky,
buchty z tatranek,
rezy z tatranek,
bábovka s tatrankama
Suroviny:
tuk hera,
cukr,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
tatranka,
kypřící prášek
Komentáře (8)