Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 795 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,76 g |
Tuky | 12,34 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 234,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k58J
Moje poznámka
Rychlé těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k58J
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 39 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 13 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
rychlé těstoviny,
rychlé recepty těstoviny,
rychly těstovinovy salat,
rychlé recepty z těstovin,
těstoviny rychlé,
rychlé těstoviny recepty,
rychlé vaření,
těstovinový salát s kuřetem,
rychlé těstovinové saláty,
salát s uzenym kuretem,
zdravé a rychlé saláty,
rychlé zdravé těstoviny,
recept na rychle těstoviny,
recepty na rychlé těstoviny,
testovinovy salat rychle,
rychle recepty,
rychle testoviny se salamem,
rychlé těstoviny s uzeninou,
rychlí těstovinový salat,
rychlé a nenáročné recepty
Suroviny:
těstoviny,
cibule,
maso uzené,
sůl,
pepř
Komentáře (3)