

Kachna pečena na medu a tymiánu
Suroviny
- kachna
- trochu medu
- tymián
- sůl
Postup přípravy receptu
Kachnu posolíme, posypemem tymiánem a potřeme medem, podlijeme a dáme péci...
Pečeme pozvolna asi 1,5h odiny a mezitím podléváme výpekem a sem tam potřeme medem.
Podáváme s červeným zelím a knedlíkem
Poznámka od kuchařky
u nás s noky, nebo chlupatými knedlíky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kachna pečena na medu a tymiánu
-
Super
Doteraz som nikdy neskúšala s medom a musím pochváliť,bola krásne vypečená a moc chutná
-
du si udelaat káchnu, rozumiš?
-
Dnes odskouším k obědu...
vypadá to krásně na fotkách, snad i tak bude chutnat
)
-
Ty fotky jsou tak krásné!!! Já mám kachnu moc ráda, ale je pravda, že na ní není moc masa, krom snad stehen a prsou, ale i tak, upečená kachna, je nádhera a chuťové buňky tancují.
-
jeeej...ta je krasna
-
Tymián mi roste na zahradě, ale nemám tu kachnu
Holky, máte to
-
Tak já jsem místo kachny, udělala kuřecí stehna na medu a tymiánu, použila jsem sušený tynián a ještě jsem přidala pár větviček čerstvého, zeleného tymiánu, je to moc dobré, tak dávám bodík
-
No, člověk by se natáhnul a jedl, co? No, je to k sežrání, máš plus!