Kachna pečena na medu a tymiánu

Hanulka21 Kuchařka:

Drůbeží maso 8 názorů

57

Suroviny

kachna
trochu medu
tymián
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kachnu posolíme, posypemem tymiánem a potřeme medem, podlijeme a dáme péci...

  2. Pečeme pozvolna asi 1,5h odiny a mezitím podléváme výpekem a sem tam potřeme medem.

  3. Podáváme s červeným zelím a knedlíkem

Poznámka

u nás s noky, nebo chlupatými knedlíky

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 113 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachna pečena na medu a tymiánu

  • Ivana79 Ivana79

    Super :-p:yes: Doteraz som nikdy neskúšala s medom a musím pochváliť,bola krásne vypečená a moc chutná :-*

    Odpovědět

  • Leshik Leshik(neregistrovaný)

    du si udelaat káchnu, rozumiš?

    Odpovědět

  • ProchiWoman ProchiWoman

    Dnes odskouším k obědu...:-))vypadá to krásně na fotkách, snad i tak bude chutnat:-)))

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Ty fotky jsou tak krásné!!! Já mám kachnu moc ráda, ale je pravda, že na ní není moc masa, krom snad stehen a prsou, ale i tak, upečená kachna, je nádhera a chuťové buňky tancují.:-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    jeeej...ta je krasna

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    :-p Tymián mi roste na zahradě, ale nemám tu kachnu:-))Holky, máte to :yes::-p

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Tak já jsem místo kachny, udělala kuřecí stehna na medu a tymiánu, použila jsem sušený tynián a ještě jsem přidala pár větviček čerstvého, zeleného tymiánu, je to moc dobré, tak dávám bodík:yes::yes::-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, člověk by se natáhnul a jedl, co? No, je to k sežrání, máš plus!:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo