Nivové těstoviny

zizala Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M 4 porce Pro začátečníky 10 názorů

510

Suroviny

těstoviny (spirálky - 1 balíček)
200 g Nivy
200 šunkového salámu
5 stroužků česneku
1 cibule (menší)
1 smetana
1/4 l mléka
tavený sýr (podle potřeby - většinou není třeba)
bílý pepř
pažitka (nebo cibulová nať)
olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě al dente - na skus. Mezitím na lžíci oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, salám a společně prohřejeme, nesmažíme. Přidáme rozdrobenou nivu, zalijeme šlehačkou a mlékem a necháme na mírném plameni roztavit. Pokud je omáčka příliš řídká, zahustíme ji taveným sýrem. Kořeníme čerstvě namletým bílým pepřem. Na talíři horké těstoviny zalijeme omáčkou a posypeme pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nivové těstoviny

  • neregi neregi(neregistrovaný)

    1974andrea::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    1974andrea::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    1974andrea: Komentáře byly smazány na mou prosbu, protože řešily mou osobu a ne recept.

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Před chvílí tu byly nějaké komentáře a už tu opět nejsou. Moc se mi nelíbí, že se tu maže jenom něco, co se někomu nehodí do krámu.:no:

    Odpovědět

  • Darushka Darushka(neregistrovaná)

    Je to velká lahoda :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • evca13 evca13

    Velice dobré těstoviny :-) stačil jeden talíř a byla jsem plná :-D

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Sára: mám radost, díky :-))

    Odpovědět

  • Sára Sára(neregistrovaná)

    Dnes jsem vyzkoušela a dobrota :-))

    Odpovědět

  • AndrejkaP. AndrejkaP.

    Bože...Mňam!:-)

    Odpovědět

  • Darina Darina(neregistrovaná)

    Teď mám za sebou dva talíře této dobroty...Je to fantastické a přitom tak jednoduché. Díky za tento recept!!

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo