Kuře na soli
K přípravě tohoto jídla vám stačí jen dvě suroviny a pečicí hrnec. Výsledkem je velmi šťavnaté kuře, které chutná jako grilované. Vychutnat si ho můžete například s vaším oblíbeným ovocným kompotem.
Postup přípravy
Krok 1: Do remosky nasypeme sůl a na ni položíme kuře.
Krok 2: Po 45 minutách kuře otočíme. Pečeme v remosce cca 1,5 hodiny.
Krok 3: Podáváme s meruňkovým nebo broskvovým kompotem.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Moje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Pecula před 3 minutami
Lečo
Jiri_Vavra před 11 minutami
Ratatouille
janatka před 49 minutami
Wrapy ze strouhané zeleniny
janatka před 1 hodinou
Rybízová marmeláda
Leto70 před 1 hodinou
Babiččina koprová omáčka
Wenaneta před 1 hodinou
Vepřové kostky na kmíně z pomalého hrnce
radekfiala před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
LuciLucie před 5 hodinami
Kuře pečené v zelenině
trepka před 6 hodinami
Moje řízky naruby
Pecula před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kuře,
jak se pece kure,
pečené kuře na soli,
kuře pečené na soli,
kuře v remosce,
jak upéct kuře,
kuře pečené v soli,
remoska recepty kuře,
remoska jak dlouho se peče,
pečené kuře v remosce,
pečené kuře v soli,
pečení v plynové troubě,
kuře pečené na talíři,
kurča na soli,
pečení v soli,
kuře v plynové troubě,
kure remoska,
peťa vařič,
kura,
jak upéct kuře v remosce
Komentáře (25)
Je to opravdu dobré, ale možná příště maso stejně trochu osolím...
Posílám pár obrázků...