Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makovec v domácí pekárně

Hodnocení receptu je 4,9 (34×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 691 kJ /
4 467 kcal
Bílkoviny115,11 g
Tuky157,19 g
Vláknina46,50 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy593,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pekárně zvolíme program Dort (nebo jiný, určený na pečení moučníku s práškem do pečiva), po umíchání vyndáme háky a necháme upéct.

Zveřejněno 6. 5. 2009

Poznámka autorky cathleen

Makovec je nádherně voňavý...dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Makovec v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0V6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Makovec v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r0V6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

eliskavlasta: děkuji :-) Já mák miluji, takže pro mě je takový (či podobný) recept jasnou volbou! :-8

Paradni konzistence a chuť

Denisa90: to jsem moc ráda :-) děkuji!

Nejlepší jaký jsem kdy jedla <3

Opravdu kvalitní zboží... :-K Dneska jsem upekla podle receptu v pekárně a vynikající :-* Určo si zaslouží pochvalu :yes: :-8

Dnes jsem makovec upekla a teď ho ochutnávám.Je výborný!!!,posílám bod 9.

Co říci. +bodík :-p

Ano, před pečením se vyndavají lopatky, některé pekárny mají jen jednu lopatku, která je uvnitř nádoby na pečení. :-) Také jsem neodolala a makovec už pekárna míchá. Bude zítra k snídani. :-) Už teď voní nádherně. :-)

Dobrý den, mám asi hloupou otázku, ale jaké háky mám vyndat? Mám novou pekárnu, tak si ještě nevím rady. Myslíte tím míchací lopatku, která se při pečení chleba nechává? Děkuji:-)

Jana Remkova: To mě těší, dík:-8

cathleen: vynikající, rychlý, voňavý makoveček. Dovolím si přidat foto;-), plus už jsem dala dříve.;-)

Cathleen - mockrát děkuji za výborný recept - připravila jsem jej z ananas. džusu a mohu říci, že i můj starší syn, který není s mákem kamarád dnes ráno posnídal 2 ks :-O:yes:;-)

Tématické fráze:
makovec recept, makovec, recept na makovec, makovník z domácí pekárny, recepty makovec, recepty-makovec, domací pekárna recepty, makovník v domácí pekárně, recepty v domácí pekárně, recept makovec, makovec recepty, makovec-recept, makovnik domaci pekarna, domácí pekárna-makovec, recepty k domácí pekárně, jak upéct makovec, recepty domácí pekárně, recepty dia z domácí pekárny, recepty na makovec, recepty domací pekarna

Suroviny:
mléko, vejce, mák mletý, cukr, olej, rum, kůra citronová, šťáva citronová, skořice, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu